ONDERHOUDSSERVICE

E-WORLD REPARATIEWERKPLAATS

Als je genoeg kilometers maakt met je scooter, is de kans groot dat je een onderhoudsbeurt moet uitvoeren. In feite kunt u elke 6000 kilometer of ongeveer 12 maanden gebruik (wat het eerst komt) een onderhoudsbeurt verwachten.

Onze reparatiedienst is toegewijd om u en uw elektrische scooter zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen tegen redelijke prijzen. Hoogstwaarschijnlijk zal het gaan om een lekke band of het afstellen van de remmen.

Als de reparatie klaar is zullen wij hem nog een laatste keer inspecteren en ervoor zorgen dat hij goed rijdt. U krijgt een e-mail, telefoontje of sms voor het ophalen of wanneer we de elektrische scooter weer bij u terugbrengen.

ONDERHOUD IN VERGELIJKING MET GEWONE SCOOTERS:

MINDER ONDERDELEN

Het is eigenlijk heel simpel. Denk aan alle onderdelen waaruit een auto met normale verbranding bestaat. De motor, een radiator, zuigers, bougies, brandstofpompen, koelsystemen, uitlaatsysteem en distributieriem om er maar een paar te noemen.

In feite kan een gewoon voertuig honderden werkende onderdelen bevatten, wat betekent dat er veel mis kan gaan en dat er na verloop van tijd onderdelen moeten worden vervangen.

Een elektrisch voertuig heeft in vergelijking veel minder te slijten, waardoor de onderhoudskosten tot 50% lager kunnen liggen.

KERS REMSYSTEEM

Al onze scooters hebben een vorm van regeneratief remmen.

Regeneratief remmen gebruikt de elektromotor om het voertuig af te remmen, waardoor ook weer wat elektriciteit in de accu wordt teruggevoerd. Het remmen wordt efficiënter, waardoor de remmen minder slijten en er minder remstof vrijkomt - goed voor de lucht die we inademen.

Remschijven en remblokken moeten nog steeds worden onderhouden, maar u zult merken dat dit minder vaak hoeft te gebeuren, waardoor u geld bespaart.

KOSTENEFFICIËNTIE

Onderzoek door experts op het gebied van autogegevens heeft uitgewezen dat een elektrisch voertuig minstens 30% minder onderhoud vergt dan een voertuig met een verbrandingsmotor.

Dit zal natuurlijk afhangen van het type en model voertuig dat u rijdt en de manier waarop u ermee rijdt.

Eén ding dat nog steeds vergelijkbaar zal zijn tussen traditionele voertuigen met verbrandingsmotor en elektrische voertuigen, is bandenslijtage. Banden zullen regelmatig moeten worden vervangen.

1 h
HULP LANGS DE WEG
1 h
vervangend voertuig

HOE ZIT HET MET DE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ? 

De levensduur van de accu van een elektrische auto is een van de grootste zorgen van potentiële kopers. Veel mensen gaan ervan uit dat de accu van een elektrische auto dezelfde technologie gebruikt als die in een mobiele telefoon of laptop en vrezen dat de slijtage hetzelfde zal zijn.

Het goede nieuws is dat dit niet het geval is. Deze accu's maken gebruik van een andere technologie en de op maat gemaakte accumanagementsystemen in het voertuig zijn ontworpen om de levensduur van de accu te beschermen.

Wij begrijpen dat de levensduur van de accu een punt van zorg is voor onze klanten. Onze modellen worden nu geleverd met een accugarantie van 2 jaar

meerdere_batterijen