E-WORLD: uw partner voor verkoop en leasing van e-scooters en andere e-voertuigen

Verkoop, leasing, verhuur en onderhoud van e-scooters is onze kernactiviteit. Wij bieden ook een reeks producten aan voor elektrische scooters, gebruikt door bestel- en koerierdiensten 

De "E" in E-world staat voor: Milieu, Ecologisch, Economisch & Elektrisch.

 

Wij streven naar een wereld waarin vervoer wordt aangedreven door deze begrippen.

Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst en voor de verbetering van het sociale, economische en milieuwelzijn van onze steden.

 

Onze missie is het creëren van een schonere en veiligere wereld. Wij bereiken dit door onze klanten te voorzien van hoogwaardige elektrische voertuigen en accessoires die zowel vriendelijk zijn voor het milieu als veilig voor de bestuurder en de mensen om hem heen. 

 

DUURZAAM VERVOER

Er zijn verschillende voordelen van elektrische voertuigen, waarvan sommige veel verder gaan dan het oplossen van problemen in verband met het wegvervoer:

  - Vermindert de ecologische voetafdruk
  - Creëert minder congestie
  - Bespaart geld
  - Verbetert de gezondheid
  - Creëert banen
  - Verbetert de bereikbaarheid in steden met een autoverbodop gas

LEVERINGSOPLOSSINGEN MET E-SCOOTERS

Het leveren van goederen in stadscentra is vaak een probleem voor koeriers. Smalle straten, gebrek aan parkeergelegenheid en verkeersbeperkende regels zijn allemaal kritische factoren waar een koerier rekening mee moet houden. Daarom bouwen steeds meer koeriers hun transportvloot om of breiden ze uit met e-scooters.
E-world heeft een reeks voertuigen die hiervoor geschikt zijn, samen met topkoffers die achterop de scooter gemonteerd kunnen worden om de vervoerde lading te beschermen.

BEDRIJFSVERANTWOORDELIJKHEID

Bedrijfsvoertuigen spelen een rol in uw merkimago. Overstappen op elektrische voertuigen kan dus een sterke boodschap zijn voor uw klanten.
Een elektrisch voertuig toont de inzet van uw organisatie om het energieverbruik te verminderen. Uw klanten zullen merken dat uw elektrische voertuigen in relatieve stilte bij hun voordeur arriveren. Ze vallen op en trekken de aandacht in de bedrijfsuitstraling van elektrische voertuigen.

1 %
Besparing op brandstofkosten bij elektrisch rijden
1 %
stijging van de verkoop van
e scooters vorig jaar
1 %
van alle in België verkochte scooters zijn elektrisch

ELEKTRICITEIT HEEFT DE TOEKOMST. ZO OOK E-SCOOTERS

Laadstation voor elektrische voertuigen
GEEN EMISSIES

Een van de belangrijkste voordelen van elektrische mobiliteit is dat het de levenskwaliteit van mensen verbetert doordat er geen giftige gassen vrijkomen. Aangezien elektrische voertuigen geen verbrandingsmotor hebben, vermijden ze bovendien de uitstoot van tonnen broeikasgassen, wat op zijn beurt helpt in de strijd tegen de gevolgen van de klimaatverandering

 

DUURZAME MOBILITEIT

Daarom wordt het voor bedrijven van essentieel belang geacht om duurzame mobiliteit op de werkplek te realiseren. Wereldwijd is er steeds meer steun van regeringen door middel van overheidsbeleid met betrekking tot de elektrificatie van stedelijk vervoer, veranderingen in het belastingbeleid, het creëren van regelgevingskaders om het te reguleren, en zelfs de integratie ervan in geprojecteerde stedelijke infrastructuren.

 

DE TOEKOMST IS HIER

De technologie rond elektrische voertuigen evolueert voortdurend, waardoor elektrische mobiliteit steeds efficiënter wordt en er nieuwe toepassingen voor ontstaan: vrachtwagens, vliegtuigen en elektrische boten die zich in een experimentele fase bevinden, markeren het begin van de elektrificatie van alle mobiliteit.

Kortom, elektrische mobiliteit is niet meer weg te denken en zal de toekomst van het vervoer inluiden. Een efficiënter, milieuvriendelijker en duurzamer vervoer.

DE MARKT VOOR E-SCOOTERS EN ANDERE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN BLIJFT INNOVEREN EN UITBREIDEN. 

Elektrische personenauto's zijn het snelst groeiende segment in de EV-markt en zullen naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. . De verkoop en leasing van elektrische scooters neemt elk jaar toe.

De beschikbaarheid van een breed gamma modellen, verbeterde technologie, een groeiend klantenbewustzijn en de beschikbaarheid van subsidies en belastingverminderingen zijn de belangrijkste factoren die de markt stimuleren. 

Grote EV-fabrikanten zoals Tesla, BYD, BMW, Volkswagen, Nissan, Toyota, Honda, Hyundai, Daimler, Volvo, GM, SAIC, enz. zijn sterke spelers op de markt.

AANTAL ELEKTRISCHE AUTO'S WERELDWIJD

2017 -> 2,7 Miljoen0%
2018 -> 4,6 miljoen0%
2019 -> 6,6 miljoen0%
2020 -> 10,2 miljoen0%