ABOUT US

Gemakkelijk te gebruiken Duurzaam vervoer

Duurzaam transport is een kernelement van onze missie en een integraal onderdeel van onze strategie. Wij leven en ademen innovatie en willen groeien met producten en technologieën die de maatschappij ten goede komen en de impact op onze ecologische systemen verminderen. Wij geloven dat:

  • Bedrijven moeten een race naar de top houden om als eerste koolstofneutraal te worden.
  • We staan aan het begin van de overgang naar elektrische voertuigen en we kunnen een betere en duurzamere toeleveringsketen opbouwen die zowel aan onze klimaatbehoeften voldoet als adequate milieuwaarborgen biedt. 
  • Gebruiksgemak is ook een belangrijk aspect in vergelijking met traditionele voertuigen

Francis Bongima

Oprichter & CEO
E-world
quote_mark

"Wat is een ziel? Het is als elektriciteit - we weten niet echt wat het is, maar het is een kracht die een kamer kan verlichten."

 

Ray Charles

ELEKTRISCH?

Waarom kiezen voor een elektrisch voertuig? Omdat de stad altijd meer vraagt... Meer aandacht, meer efficiëntie, meer veiligheid, meer anticipatie, meer autonomie, meer tijd. Maar ook, meer respect en meer stilte. Lawaaierige en vervuilende warmtemotoren hebben hun plaats niet meer. 

 

Bij E-world geloven we in elektrische prestaties zonder afbreuk te doen aan efficiëntie - of plezier. Lijkt de initiële investering u belangrijk? Geen zorgen, die wordt ruimschoots gecompenseerd door een veel zuiniger, ecologischer en minder beperkend dagelijks leven.  

 

Wij schatten dat uw energiekosten met 90% kunnen dalen wanneer u voor uw activiteiten overschakelt op elektrische voertuigen. Een voorbeeld ? Minder dan 50 € aan elektriciteit is genoeg om 10.000 km af te leggen! Bovendien bestaan er tal van - nationale & Europese - stimulansen. Ontdek meer op de Europees Waarnemingscentrum voor alternatieve brandstoffen website

KWALITEIT VAN LEVEN.

Duurzaamheid verbetert de kwaliteit van ons leven, beschermt ons ecosysteem en bewaart natuurlijke hulpbronnen voor toekomstige generaties. ... Groen en duurzaam ondernemen is niet alleen voordelig voor het bedrijf; het maximaliseert ook de voordelen van een milieugerichte aanpak op lange termijn. En geeft ons gemakkelijk te gebruiken Duurzaam vervoer

quote_mark

"Mensen zijn altijd bang voor verandering. Mensen waren bang voor elektriciteit toen het werd uitgevonden, nietwaar?"


Bill Gates

Samenwerken om de mobiliteit te verbeteren en onze klanten te helpen 

om duurzaam vervoer te gebruiken

 

Er zijn geen berichten gevonden.